Pe blog vom prezenta antrenamente,produse si activitati ale echipei Nevboard

Inca de acum 14 ani, de cand am luat contactul cu balance board-urile si pana in ziua de astazi, suntem constant surprinsi de beneficiile acesto accesorii minunate.
NevBoard iti lucreza echilibrul, iti intareste tot corpul, iti stimuleaza memoria musculara si iti ofera unul din cele mai bune antrenamente functionale pe care l-ai incercat vreodata.
Pe blog va vom tine la curent cu stiri, antrenamente, beneficii si topici din aceasta lume minunata a echilibrului.

Echilibru cu zambetul pe fata

Echilibrul in situatii cutremurătoare – despre Nevboard

Ne-am pastrat echilibrul si am ramas cu zambetul pe fata  dupa ce am vorbit cu cei de la NOIZZ.roatatea chestii faine :)
Pe scurt a fost vorba despre echilibru si cum il vedem noi … in viata, pe NevBoard si in „situatiile cutremuratoare”.

„Fiecare dintre noi a experimentat cum e să aluneci pe gheață, să te împiedici de o treaptă pe care n-o vezi sau să-și pierzi echilibrul și să cazi într-un mijloc de transport în comun.
Raspunsul corpului în acele momente nu este ceva ce poți controla, insă este ceva la care poți lucra înainte.”
„Nu există posibilitatea să îți alegi când și cum să ți se întâmple situațiile în viață.
Personal dacă aș putea să o fac, aș vrea să am unde să ies repede în natură, să trag aer puternic în piept și să ma așez undeva jos… s-ar putea deja să fie mai bine și să nu mai pară la fel ca în primele momente.”

Citeste articolul

Cateva exercitii

EXERCITII PENTRU INCEPATORI – Nevboard antreneaza intreg corpul

Dupa ce te-ai suit pe board si incepi sa te prinzi cum sta treaba cu echilibrul iti doresti imediat sa faci mai mult. NevBoard-ul te provoaca, te dezechilibreaza dar in acelasi timp te si captiveaza… altfel spus, dupa ce te-ai urcat pe el prima oara nu il mai poti lasa. Flotarile si genuflexiunile sunt unele din exercitiile de baza pentru cresterea fortei si masei musculare. In momentul in care adaugi si “lupta” cu dezechilibrul specific unui balance board, acestea se transforma in niste super exercitii functionale. Fiecare muschi din corp este in alerta in timp ce tu incerci sa duci la capat repetarile iar dupa maxim 10 minute fara oprire te simti extenuat.

Partea cea mai faina este ca dupa ce te-ai odihnit 2-3 minute esti gata sa te urci din nou pe el.

Just Roll With It!

Compozitia unui Nevboard

Compozitia unui Nevboard- Placi de echilibru din lemn

Produse din lemn, fara plastic sau metal placile noastre de echilibru sunt probabil cele mai bine finisate si lucrate balance board-uri din lume.
Lucram doar cu materiale de pe piata locala iar viziunea noastra despre echilibru ca sportivi de performanta a fost pusa in practica de o echipa de ingineri iscusiti.
NevBoard Original vine in dotarea standard cu 2 Rollere din stejar masiv stratificat si cu un board unic din placaj ecologic ce este ramforsat cu niste sine tot din stejar.
Am gandit un sistem de progresie astfel incat indiferent de varsta sau nivel sa iti poti lucra echilibrul.
Inainte sa te urci pe roller-ul perfect cilindric (principal), poti folosi rollerul secundar (jumatate de roller) pentru o perioada. Acesta nu ruleaza sub board ci doar il lasa sa atinga la capete in functie de presiunea exercitata de rider. Cand incepe sa iti iasa si nu mai atingi capetele boardului atat de mult de podea esti pregatit sa schimbi cu rollerul principal.

Exercitiul fizic si psihic va fi la cote maxime.

Just Roll With It!

Anatomia unui Nevboard

Anatomia unui Nevboard

Anatomia unui Nevboard
Boardurile noastre sunt create din mai multe elemente, create individual pentru a ridica performanta si rezistenta acestora